Banaś wydał szokujące oświadczenie. PiS ma poważny problem!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Marian Banaś wydał oświadczenie,  w którym podkreślił,  że czuje się pokrzywdzony całą sytuacją wokół jego osoby. Dodatkowo szef NIK podkreślił,  że nie zamierza podać się do dymisji.

Wobec pojawiających się w mediach różnych doniesień związanych z moją osobą, ale przede wszystkim powodowany troską o przyszłość Najwyższej Izby Kontroli, pragnę oświadczyć, że byłem gotowy złożyć urząd prezesa NIK. Z przykrością stwierdziłem jednak, że moja osoba stała się przedmiotem brutalnej gry politycznej

—mówił Banaś.

CZYTAJ RÓWNIEŻ: Anna Mucha robi się coraz większa?! Znamy powód!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jako prezes Izby nie mogę pozwolić na to, aby stała się ona przedmiotem politycznych rozgrywek i targów. Na to zgody nie będzie! Pragnę podkreślić, że zostałem powołany na stanowisko prezes NIK z zachowaniem wszelkich procedur

—słyszymy w oświadczeniu.

ZOBACZ TEŻ: Kurdej Szatan przeżyła piekło. To co wyznała rozrywa serce!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dziś pojawiły się wątpliwości związane z moją przeszłością, uważam je za kłamliwe i krzywdzące. Deklaruję, że jestem gotów odpowiedzieć na każde pytanie śledczych i wyjaśnić wszelkie ich wątpliwości. Jeśli zajdzie taka potrzeba jestem w stanie zrzec się immunitetu prezes NIK. Będę zdecydowanie stawał w obronie mojego dobrego imienia i swojej rodziny

—poinformował.

źródło: własne

POLECAMY:

Edyta Górniak nie owija w bawełnę. Mówi wprost, co zrobi gdy…
Wojewódzki ostro o celebrytach. Dostało się też Woźniak-Starak!
To nie miało wyjść na jaw! Kwaśniewski dostawał pieniądze z Ukrainy
Kurdej Szatan pod ostrzałem na Insta. Ludzie zarzucają jej, że wygląda…
Edyta Pazura zalicza wpadkę w sieci. Ludzie nie mieli dla niej litości!
window._taboola=window._taboola||[],_taboola.push({article:"auto"}),function(o,a,t,e){document.getElementById(e)||(o.async=1,o.src="//cdn.taboola.com/libtrc/magdad-wlocie/loader.js",o.id=e,a.parentNode.insertBefore(o,a))}(document.createElement("script"),document.getElementsByTagName("script")[0],0,"tb_loader_script"),window.performance&&"function"==typeof window.performance.mark&&window.performance.mark("tbl_ic"),window._taboola=window._taboola||[],_taboola.push({mode:"alternating-thumbnails-a",container:"taboola-below-article-thumbnails",placement:"Below Article Thumbnails",target_type:"mix"}),window._taboola=window._taboola||[],_taboola.push({flush:!0}),console.log("wykonało się");

, , , ,
Avatar

About Redakcja wLocie.pl

Cały zespół redakcyjny wLocie.pl pracuje na to aby dostarczyć państwu najnowsze i jednocześnie najciekawsze wiadomości z Polski i ze świata