Gessler cierpi na ciężką chorobę? Prawda wyszła na jaw
Magda Gessler/ screen YouTube

Magda Gessler to bez wątpienia jedna z największych gwiazd stacji TVN i show Kuchenne Rewolucje. Restauratorka w komercyjnej stacji występuje od 2010 roku. Przez ten czas zyskała olbrzymią popularność wśród widzów. Dziś restauratorka jest prowadzącą takich programów jak MasterChef, Sexy Kuchnia Magdy Gessler na kanale Food Network oraz przede wszystkim Kuchenne Rewolucje. Na dodatek gwiazda prowadzi szereg własnych interesów wśród których możemy wyróżnić między innymi sieć restauracji oraz własną firmę zajmującą się produkcją lodów. Czy wypadku Magdę Gessler dopadł pracoholizm?

Magda Gessler i pracoholizm?

Magda Gessler to bez wątpienia jedna z największych gwiazd stacji TVN i show Kuchenne Rewolucje. Swoją pozycję znana restauratorka zawdzięcza przede wszystkim pasji do kuchni oraz olbrzymiemu zaangażowaniu. Gwiazda prócz pracy w telewizji zajmuję się również szeregiem własnych prywatnych interesów. Oprócz restauracji gwiazda zajmuje się prowadzeniem mniejszych i większych biznesów. Spora ich części cieszy się olbrzymim powodzeniem na rynku. Czy w takiej sytuacji Magda Gessler za dużo czasu poświęca pracy? Czy Magdę Gessler dopadł pracoholizm? Gwiazda TVN postanowiła się wypowiedzieć na ten temat w jednym z wywiadów.

Czytaj też: Doda zbesztana publicznie! Nie miała dla niej litości

Absolutnie nie jestem pracoholiczkom, pracoholizm to ucieczka przed problemami w pracę. A moja praca wynika z pasji. Mam szczęście, że robię dokładnie to, co kocham. Cieszę się, że pomagam innym i zmieniam ich życie na lepsze. Odczuwam ogromną satysfakcję, gdy ta zmiana następuje. – wyznaje w rozmowie Magda Gessler.

Magda Gessler to bez wątpienia jedna z największych gwiazd stacji TVN i show Kuchenne Rewolucje. Czy Gessler dopadł pracoholizm?
Magda Gessler/ screen YouTube

Czytaj też: Seweryn i Marlena upokorzyli uczestniczkę „Rolnik szuka żony”. Widzowie w szoku

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Gessler pytana na czym jej zdaniem polega pracoholizm odparła, że:

  • Na czerpaniu radości z dzielenia się tym, co mamy najlepszego. Od początku „Kuchennych rewolucji” odwiedziłam około 150 polskich restauracji. Wielu restauratorów, z nieznanych mi bliżej przyczyn, podąża utartym wzorcem wieprzowiny i kurczaka, nie mając świadomości genialnych produktów, które są w ich regionie. Wydaje się im, że osiągną sukces, oferując „wszystko dla wszystkich”. A wygrywają jedynie ci, którzy potrafi prawidłowo zdefiniować potrzeby gości. Przydaje się wiedza o regionalnej kuchni, konieczna jest też świadomość dostępności dobrych produktów. – stwierdziła Magda Gessler.

POLECAMY:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Rozenek zaatakowana publicznie! Odpowiedziała na oskarżenia
Magda Gessler szokuje fanów. Znika w oczach
Krupa upokorzona przez fanów! Nie dali się zwieść
Cezary Pazura zalicza Nowy Jork. Fani płaczą ze śmiechu
Polacy wściekli! Wojewódzki powiedział co sądzi o Kościele