Kuchenne Rewolucje i ujawnione oszustwo: Magda Gessler sama nie wie jaki ma przepis na pierogi, tak wynika z tego co zobaczymy na Instagram
Kuchenne Rewolucje to program kulinarny, który podbił serca Polaków. Charyzmatyczna Magda Gessler przemierza Polskę śladami restauracji, które przechodzą kryzys. Stawia je na nogi i oddaje stery właścicielom, którzy od tej pory sami muszą kontynuować to co zapoczątkowała Gessler.
Teraz wyciągnięto niewygodny fakt na portalu Instagram, czyżby restauratorkę miały pogrążyć pierogi?
Konwencja programu jest wszystkim znana. Znana restauratorka najpierw dokonuje analizy sytuacji w lokalu niejednokrotnie zwracają uwagę nie tyle na jedzenie, które często nie jest największym problemem, ale na stawę właścicieli, personelu oraz atmosferze jaka panuje w miejscu gdzie odbywają się „Kuchenne Rewolucje”.
Zobacz również: Wiśniewski pokazał stare zdjęcie! Fani nie dowierzają
Zwieńczeniem każdego odcinka jest wprowadzenie unikatowych, szczególnych dań według przepisu Magdy Gessler.
Następnie po paru tygodniach restauratorka wraca w to samo miejsce aby potwierdzić udaną rewolucję bądź wypowiedzieć wszystkim znane słowa. ” Nie podpisuję się pod tym”.
Kuchenne Rewolucje – Magda Gessler wpadka czy oszustwo?
Jako osoba kreowana na „niekwestionowany autorytet kulinarny”, Magda Gessler musi liczyć się z tym, że również ona jest „na widelcu”.
Bacznie obserwowana przez swoich fanów narażona jest nie tylko na pochlebne komentarze. Tym razem spotkała się z niewygodną krytyką, gdy ktoś niespodziewanie pod jednym z jej postów na Instagramie zadał bardzo niewygodne pytanie.
Mogło zasugerować, że Magda Gessler albo nie do końca wie co robi w kuchni, albo celowo „czepia się” jak największej ilości rzeczy aby podbić oglądalność programu.
„Oglądam „Kuchenne Rewolucje”- 2011 Nałęczów i w tym odcinku WAŻNE dodać oleju do ciasta na pierogi. W ostatnim odcinku „Pierogi U Marty” 2019 absolutnie nie dodawać tłuszczu.Im confused,” – skomentował jeden z fanów Magdy Gessler.
Czytaj także: Oliwia Bieniuk zupełnie jak matka! Ludzi wryło na sam widok
Oznaczałoby to, że restauratorka w tak tradycyjnym przepisie jakim jest ciasto na pierogi w zależności od lokalu stosuje różne metody. To z kolei rodzi wiele pytań i wprowadza zamęt.
Wszak w każdym z tych odcinków to właśnie dodawanie bądź nie dodawanie tłuszczu do ciasta miało być kardynalnym błędem. Przez to dania wychodzące z lokalu, w którym akurat odbywały się „Kuchenne Rewolucje” miały być niesmaczne.
źródło: wlocie.pl, instagram
Polecamy także:
Media: Koronawirus nie z targu lecz z laboratorium. Teoria spiskowa stała się faktem?
Rząd wprowadzi kolejne zmiany! Miasta biją na alarm
Stan zagrożenia w Polsce. Czeka nas potężny kataklizm?